Мапа сајта Latinica Ћирилица English Контакт
Технички факултет у Бору
Војске Југославије 12, 19210 Бор
телефон/факс (030) 424 555 / 421 078
office@tf.bor.ac.rs
О Факултету Научно истраживачки рад Издаваштво Управљање квалитетом Акредитација
Настава Међународна сарадња Научни скупови Самоевалуација Нормативна акта
Насловна страна
2014 2013 2012 2011 2010 2009
ДОГАЂАЈИ И АРХИВА ВЕСТИ

СВЕЧАНА ПОДЕЛА СЕРТИФИКАТА ПОЛАЗНИЦИМА ОНЛАЈН КУРСА ЦЕНТРА ЗА РАЗВОЈ КАРИЈЕРЕ УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ: ВЕШТИНЕ УПРАВЉАЊА КАРИЈЕРОМ

Дана 27. јуна 2018. године декан Техничког факултета у Бору, проф. др Нада Штрбац свечано је поделила сертификате студентима основних академских студија и мастер академских студија, полазницима On line курса Центра за развој каријере Универзитета у Београду. Центар за развој каријере у сарадњи са Техничким факултетом у Бору реализовао је током оба семестра школске 2017/2018 године онлајн курс „Вештине управљања каријером“. Курс се од маја прошле године за студенте Техничког факултета у Бору успешно реализује на даљину на Моodle платформи у оквиру e-Learning система Универзитета у Београду.

Курс представља јединствен пакет чији је основни циљ да студенте оспособи за управљање каријером, припреми из за укључивање у тржиште рада и пружи подршку у преузимању активне улоге у будућем каријерном развоју. Теме онлајн курса, око којих је консултована проф. др Снежана Урошевић, која на основним академским студијама предаје предмете Развој каријере и Менаџмент људских ресуса, биле су подељене у пет недељних сесија: Каријера и запошљивост, Истраживање сопствених потенцијала (Планирање каријере и постављање циљева, Доношење одлука), Истраживање тржишта рада, Активно тражење посла и стратегије представљања послодавцу, Радна биографија и мотивационо писмо, Интервју за посао.

Дванаест студената је успешно завршило све активности предвиђене на овом курсу и стекло право да добије сертификате о похађању е-курса: Душан Богдановић, Еманулела Богдановић, Данијел Богосављевић, Тања Брјазовић, Дејан Динић, Милица Пацић, Момир Поповић, Данијела Вујичић, Јелена Здравковић, Биљана Ђурић, Милена Арсић и Марија Пајовић.

Студентима полазницима курса биће додељени додатни ЕСПБ бодови за ваннаставне активности, те студенти морају да поднесу захтев комисији за додељивање бодова у деканату Техничког факултета у Бору крајем ове школске године.

Реализација курса се планира и у школској 2018/2019 години као и наставак сарадње са Центром за развој каријере Универзитета у Београду.

 

ФОТО ГАЛЕРИЈА >>>
ПИБ: 100629192; М.бр.: 07130210; Текући рачун: 840-1478666-37
©Сва права задржава Технички факултет у Бору, 2010.