Mapa sajta Latinica Ћирилица English Kontakt
Tehnički fakultet u Boru
Vojske Jugoslavije 12, 19210 Bor
telefon/faks (030) 424 555 / 421 078
office@tf.bor.ac.rs
O Fakultetu Naučno istraživački rad Izdavaštvo Upravljanje kvalitetom Akreditacija
Nastava Međunarodna saradnja Naučni skupovi Samoevaluacija Normativna akta
Naslovna strana
2014 2013 2012 2011 2010 2009
Događaji i arhiva vesti

SVEČANA PODELA SERTIFIKATA POLAZNICIMA ONLAJN KURSA CENTRA ZA RAZVOJ KARIJERE UNIVERZITETA U BEOGRADU: VEŠTINE UPRAVLJANJA KARIJEROM

Dana 26. decembra 2018. godine dekan Tehničkog fakulteta u Boru, prof. dr Nada Štrbac svečano je podelila sertifikate studentima osnovnih akademskih studija polaznicima On line kursa Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu. Centar za razvoj karijere u saradnji sa Tehničkim fakultetom u Boru realizovao je i tokom ove školske 2018/2019 godine onlajn kurs „Veštine upravljanja karijerom“. Kurs se uspešno realizuje od maja 2017. godine za studente Tehničkog fakulteta u Boru na daljinu na Moodle platformi u okviru e-Learning sistema Univerziteta u Beogradu.

Kurs predstavlja jedinstven paket čiji je osnovni cilj da studente osposobi za upravljanje karijerom, pripremi ih za uključivanje u tržište rada i pruži podršku u preuzimanju aktivne uloge u budućem karijernom razvoju. Teme onlajn kursa, oko kojih je konsultovana prof. dr Snežana Urošević, koja na osnovnim akademskim studijama predaje predmete Razvoj karijere i Menadžment ljudskih resusa, bile su podeljene u pet nedeljnih sesija: Karijera i zapošljivost, Istraživanje sopstvenih potencijala (Planiranje karijere i postavljanje ciljeva, Donošenje odluka), Istraživanje tržišta rada, Aktivno traženje posla i strategije predstavljanja poslodavcu, Radna biografija i motivaciono pismo i Intervju za posao.

Na kurs koji se realizovao od oktobra meseca prijavilo se deset studenata, od kojih je devet uspešno završilo sve aktivnosti predviđene na kursu i steklo pravo na sertifikate o pohađanju e-kursa: Anđela Stojanović, Marko Tasić, Vera Tasić, Maja Veljković, Maja Petković, Jelena Kovačević, Aleksandra Barbulović, Sandra Blagojević i Jelena Ducić.

Studentima polaznicima kursa biće dodeljeni dodatni ESPB bodovi za vannastavne aktivnosti, te studenti moraju da podnesu zahtev komisiji za dodeljivanje bodova u dekanatu Tehničkog fakulteta u Boru krajem ove školske godine.

Realizacija kursa se planira i u toku letnjeg semestra školske 2018/2019. godini kao i nastavak saradnje sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu.

 

FOTO GALERIJA >>>
PIB: 100629192; M.br.: 07130210; Tekući račun: 840-1478666-37
©Sva prava zadržava Tehnički fakultet u Boru, 2010.