Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ДАН ТЕХНИЧKОГ ФАKУЛТЕТА У БОРУ

У амфитеатру Техничког факултета у Бору, 14. јуна 2024. године у 11 часова одржана је Свечана академија поводом Дана факултета.
Свечаност су својим присуством увеличали гости и пријатељи Техничког факултета у Бору: представници Универзитета у Београду, представници факултета и института из земље и окружења, затим представници министарства просвете и министарства рударства и енергетике Републике Србије, представници компанија Serbia Zijin Copper Бор, Serbia Zijin Mining Бор, Еликсир Прахово, HBIS SERBIA и многи други.
О томе шта је Факултет данас, као и о плановима за будући развој говорио је проф. др Дејан Таникић, декан Техничког факултета у Бору. О самом раду и делатности Факултета присутне је упознао председник Савета Техничког факултета у Бору, проф. др Радоје Пантовић.
Госте је у име ректора Универзитета у Београду, поздравила проректорка за финансије проф. др Зорица Вујић.
О значају Техничког факултета у Бору за привредни развој Републике Србије у име Министарства рударства и енергетике говорио је Велизар Николић, начелник одељења за геолошка истраживања и рударство, док је о значају Техничког факултета у Бору као високошколске установе говорио Александар Јовић, помоћник министра просвете.
На Свечаној академији декан Техничког факултета у Бору уручио је захвалнице запосленима на Техничком факултету у Бору који су у претходних годину дана завршили своју професионалну каријеру.
Декан Техничког факултета у Бору уручио је похвалнице најбољим студентима са свих студијских програма. Поред тога, уручене су и јубиларне награде за 10, 20, 30 и 40 година непрекидног рада.

ФОТОГАЛЕРИЈА

Објављено 17.06.2024. године у 13:27 часова.
Информације о упису    030 422 375