Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ДАН ОТВОРЕНИХ ПОДАТАКА НА ТЕХНИЧКОМ ФАКУЛТЕТУ У БОРУ

У понедељак, 1. априла 2019. године на Техничком факултету у Бору је, у оквиру Недеље отворених података, одржан Дан отворених података у Бору. Дан отворених података у Бору организовали су ГИС удружење Србије и Технички факултет у Бору уз подршку Програма Уједињених нација за развој (УНДП) и Канцеларије за информационе технологије и електронску управу у склопу пројекта ”Отворени подаци – отворене могућности”. Догађају су, поред студената и наставника са Техничког факултета у Бору присуствовали и ученици Техничке школе у Бору, као и представници невладиних организација.

Дан отворених података у Бору отворила је Декан Факултета, проф. др Нада Штрбац а о отвореним подацима, њиховој доступности и могућности коришћења говорио је Председник ГИС удружења Србије, Миодраг Богуновић.

Могућности примене отворених података на практичном примеру приказа података у ГИС окружењу приказали су чланови ГИС удружења Србије Ивица Милојевић и Војислав Јовић.

ФОТО ГАЛЕРИЈА

dod

Објављено 02.04.2019. године у 13:31 часова.
Информације о упису    030 422 375