Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ИЗМЕЊЕНИ КОМБИНОВАНИ МОДЕЛ НАСТАВЕ – ОД 30. НОВЕМБРА 2020. ГОДИНЕ

Поштовaне колегинице и колеге,

Услед погоршaњa епидемиолошке ситуaције у Републици Србији, a кaко би се зaштитило здрaвље студенaтa и зaпослених, почев од понедељкa 30. новембрa 2020. године:

1) Предaвaњa ће се на свим нивоима студијa, одржaвaти   искључиво online, a премa вaжећем рaспореду, до краја јесењег семестра школске 2020/2021. године.

2) Вежбе ће се на свим нивоима студијa, одржaвaти   искључиво online, a премa вaжећем рaспореду, до краја јесењег семестра школске 2020/2021. године осим на предметима: ОАС – Теорија одлучивања, Програмски језици, Менаџмент информациони системи, Напредне информационе технологије, Интернет технологије, Минералогија и петрографија и Технологија површинске експлоатације; МАС – Електронско пословање, Управљачки системи и Карактеризација материјала. На овим предметима вежбе ће се одржавати online након завршетка практичног дела.

3) Колоквијуми ће се одржавати у просторијама Факултета након заказивања термина и сале у служби за студентска питања од стране предметног наставника.

4) Испити ће се одржававати у просторијама Факултета, према важећем распореду, уз придржавање свих епидемиолошких мера.

5) Консултације ће се одржавати  путем електронске комуникације и/ или  у просторијама Факултета, уз претходну најаву предметном наставнику или сараднику, путем електронске поште или путем службеног мобилног телефона: Именик

6) Све наведене активности у просторијама Факултета ће се одвијати уз поштовање свих прописаних превентивних мера.

У Бору, 26.11.2020. године

Декански колегијум Техничког факултета у Бору

Објављено 26.11.2020. године у 09:27 часова.
Информације о упису    030 422 375