Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ОДРЖАНA РАДИОНИЦА ЦЕНТРА ЗА РАЗВОЈ КАРИЈЕРЕ И САВЕТОВАЊЕ СТУДЕНАТА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ

Дана 03. априла 2019. године на Техничком факултету у Бору, одржана је радионица „Симулација интервјуа за посао“ Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду. Радионица „Симулација интервјуа за посао“ је једна од сесија Online курса „Вештине управљања каријером“ који се успешно реализује у сарадњи са Центром за развој каријере и саветовање студената.

Том приликом студенти, полазници курса „Вештине управљања каријером“ су имали прилику да искусе како изгледа прави интервју за посао и каква им све питања том приликом могу бити постављена. На завршетку интервјуа који је био симулација правог интервјуа, студентима су дате сугестије на који начин како да унапреде свој наступ како би оставили што бољи утисак на будуће послодавце, као и смернице за састављање што бољег CV-ја и пропратног писма. Радионици је присуствовала и проф. др Снежана Урошевић која са студентима III године студијског програма Инжењерски менаџмент у оквиру редовне наставе на предметима Развој каријере и Менаџмент људских ресурса реализује сличну радионицу.

Студенти су добили и пропратни материјал од Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, у коме такође могу пронаћи корисне савете и упуства за темељну припрему дате проблематике.

Учешће у радионици студенти су оценили као веома позитивно искуство које ће им свакако користити у будућем тражењу посла.

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Czrk

Објављено 09.04.2019. године у 11:13 часова.
Информације о упису    030 422 375