Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ПОЗИВ ЗА СТУДЕНТЕ ЗУМ КАФИЦА – 45 МИНУТА О КОРПОРАТИВНОЈ КУЛТУРИ

Позивамо вас да се у уторак 17. октобра од 14 часова прикључите још једном онлајн дружењу у оквиру Зум кафице, током кога ћемо разговарати о корпоративној култури.

Пријавите се путем linka https://forms.office.com/e/ZzbUhd3RBt

 и сазнајте:

  • Како корпоративна култура утиче на мотивацију и ангажовање запослених?
  • Зашто је важно да размислите о компатибилности између ваших вредности и вредности компаније у којој желите да радите?
  • Како корпоративна култура може утицати на продуктивност и успех организације?
  • Које су предности радити у компанији која негује позитивну корпоративну културу?
  • Како се различите корпоративне културе одражавају на радно окружење и тимску сарадњу?

У гостима нам је Јасмина Стефановић, дипломирани филолог енглеског језика и књижевности,  сертификовани A&DC asesor. Каријеру је започела као директор обуке у компанији McDonalds. Била је  и саветник за међународне односе у Удружењу издавача и књижара Југославије, радила у Канадској амбасади, Међународној организацији за миграције, Народној банци. Неколико година живела у Лондону и Берлину.

На позицији Вишег консултанта у међународној executive search kompaniji Stanton Chaseради већ 14 година и у том периоду је учествовала у постављању бројних руководиоца на највише позиције углавном у интернационалним компанијама.

Не пропустите прилику да од Јасмине чујете драгоцене информације које ће вам помоћи да се успешно интегришете у пословни свет.

Дружење је намењено студентима свих факултета у саставу Универзитета у Београду на свим нивоима студија и онима који су завршили студије. “Zoom kafica – 45 minuta sa … ” представља нови онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања младих, који смо развили у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, у жељи да останемо доступни (и на даљину) својим старим и новим корисницима.

Објављено 12.10.2023. године у 12:43 часова.
Информације о упису    030 422 375