Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ПОСЕТА ДЕЛЕГАЦИЈЕ ЦЕНТРАЛНО-ЈУЖНОГ УНИВЕРЗИТЕТА ИЗ КИНЕ ТЕХНИЧКОМ ФАКУЛТЕТУ У БОРУ

Дана 02.08.2019. године на Техничком факултету у Бору је боравила делегација Централно-јужног Универзитета (Central South University) из Народне Републике Кине. Чланове делегације су чинили: Проф. др Hu Yuehua, потпредседник Централно-јужног Универзитета; Проф. др Wei Sun, декан Факултета за припрему минералних сировина и био-инжењеринг ; Проф. др Zhiyong Gao, продекан Факултета за припрему минералних сировина и био-инжењеринг и г-дин Gao Dongbo, заменик директора канцеларије за међународну сарадњу и размену. Делегацију Техничког факултета у Бору су чинили Проф. др Радоје Пантовић, продекан за финансије Техничког факултета у Бору; Проф. др Милан Трумић, шеф Рударског одсека и Катедре за минералне и рециклажне технологије и доц. др Зоран Штирбановић.

На састанку су разматране могућности за будућу сарадњу између Централно-јужног Универзитета из Кине и Универзитета у Београду, односно Техничког факултета у Бору.

csu

Објављено 07.08.2019. године у 07:55 часова.
Информације о упису    030 422 375