Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ПОСЕТА ЊЕНЕ ЕКСЕЛЕНЦИЈЕ РУТ СТЈУАРТ, АМБАСАДОРА АУСТРАЛИЈE У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ, ТЕХНИЧКОМ ФАКУЛТЕТУ У БОРУ

На Техничком факултету у Бору, 26. фебруара 2019. године, организован је пријем Њене екселенције Рут Стјуарт, амбасадора Аустралије у Републици Србији и њених сарадника Ане Реџић, политичког саветника и Стевана Васића, политичког и економског саветника.

На састанку са проф. др Драганом Манасијевићем, продеканом за наставу, проф. др Иваном Михајловићем, шефом Одсека за инжењерски менаџмент и др Исидором Милошевић, ванредним професором, разматрана је могућност сарадње Факултета са универзитетима у Аустралији.

С обзиром на то да је рударство у Аустралији једна од најразвијених грана, посета Техничком факултету у Бору била је значајна, јер је Њена екселенција Рут Стјуарт имала прилике да види како се на факултетима у Србији образују будући дипломирани инжењери рударства, металургије, технологије и менаџмента.

У оквиру посете, током обиласка Минералошке збирке Техничког факултета у Бору, уследио је и краћи разговор са студентима Техничког факултета у Бору.

ambasador ambasador

Објављено 28.02.2019. године у 00:39 часова.
Информације о упису    030 422 375