Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

РАД БИБЛИОТЕКЕ ТФ БОР ТОКОМ МАЈА МЕСЕЦА

Од понедељка 18. маја 2020. библиотека Техничког факултета у Бору поново ради са корисницима. Радно време биће од 8 до 14 сати сваког радног дана.

Корисници Библиотеке моћи ће да изнајме само оне публикације које су претходног дана наручили путем електронске поште biblioteka@tfbor.bg.ac.rs . Корисници могу да изнајме до три публикације.

У случају да корисник жели да врати публикације, у обавези је да се најави путем датог е-маила, с тим што ће враћене публикације бити недоступне другим корисницима све док не истекне време потребно да се ти примерци могу сматрати безбедним за даљу употребу.

Корисници заинтересовани за употребу рачунара у обавези су да следе исту процедуру најаве путем електронске поште biblioteka@tfbor.bg.ac.rs . У просторији се истовремено могу наћи до седам особа укључујући и запослене. Улазак у библиотеку без прописане заштитне опреме – заштитних рукавица и маске – неће бити могућ.

Молимо кориснике да се придржавају свих мера заштите и да поштују тренутну организацију рада Библиотеке.

Објављено 15.05.2020. године у 12:41 часова.
Информације о упису    030 422 375