Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ТЕХНИЧКИ ФАКУЛТЕТ У БОРУ НА 63. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТЕХНИКЕ И ТЕХНИЧКИХ ДОСТИГНУЋА У БЕОГРАДУ

Под окриљем Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Технички факултет у Бору, у периоду од 21. до 24. маја 2019. године је учествовао на Сајму технике и техничких достигнућа, који је свечано отворио др Ненад Поповић, министар без портфељау Влади Републике србије задужен за иновације и технолошки развој.

Под слоганом “Време је за нове технологије”, на сајму је учествовало око 600 домаћих и страних излагача из више од 30 земаља, а на коме су се представиле још и 30-так научно-истраживачких организација из Србије које су презентовале своје пројекте које је финансирало ресорно министарство.

Представљени су најновији научни резултати истраживача са нашег факултета, који учествују на 26 пројеката МПТНР-9 у области основних истраживања, 13 у области технолошког развоја и 4 у области интегралних и интердисциплинарних истраживања, од чега су на 5 поменутих пројеката руководиоци наши професори (проф. др Милан Антонијевић, проф. др Драган Манасијевић, доц.. др Ивана Марковић, проф. др Нада Штрбац и проф. др Ненад Вушовић).

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Sajam tehnike

Објављено 28.05.2019. године у 08:05 часова.
Информације о упису    030 422 375