Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

УСПЕШАН НАСТУП СТУДЕНАТА ТФ БОР НА 58. ТЕХНОЛОГИЈАДИ

Боје Техничког факултета у Бору ове године је на 58. Технологијади бранило 20 студената са Одсека за металуршко и технолошко инжењерство. Овогодишња Технологијада одржана је у Бечићима (Црна Гора), у периоду 20-24. 05. 2019. године.

Студенти нашег факултета учествовали су како у научном, тако и у спортском делу манифестације. У научном делу Технологијаде презентована су три студентска научно-истраживачка рада у областима металургије и неорганске хемијске технологије. У спортском делу Технологијаде студенти нашег факултета освојили су неколико одличја, чиме су и ове године успешно представили Технички факултет  Бору.

Златном медаљом окитила се екипа стонотенисера, у кошарци и шаху освојена су сребрна одличја, док је мушка екипа освојила треће место у малом фудбалу.

Према речима студената, и ова Технологијада је испунила очекивања. Студенти су се дружили и склопили нова пријатељства са колегама са још осам факултета из Србије и земаља у окружењу, што је у ствари и основни циљ оваквих манифестација.

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Tehnologijada

Објављено 12.06.2019. године у 08:46 часова.
Информације о упису    030 422 375