Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

УЧЕШЋЕ ТЕХНИЧКОГ ФАКУЛТЕТА У БОРУ У ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ ПОД СЛОГАНОМ “БОРСКА ПРОСВЕТА ЗА РАДОСТ ДЕЧИЈЕГ СВЕТА” 2019

Технички факултет у Бору, као један од суорганизатора, дао је допринос 2. Хуманитарном спортском и поетском дружењу просветних радника Бора, под слоганом “Борска просвета за радост дечијег света”.

Пројекат “Хуманитарно спортско и поетско дружење просветних радника Бора”, другу годину за редом, има за циљ окупљање борских просветних радника, од предшколског до високошколског нивоа, који образовну делатност обављају у систему Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије. Просветни радници Бора се путем ове манифестације и оваквим начином друже, умрежавају и остварују додатне видове сарадње, а са друге стране својим хуманитарним новчаним прилозима ове године помажу Одељењу педијатрије Опште болнице у Бору.

У оквиру поетског дела дружења просветних радника Бора, одржаног 05. 04. 2019. године у Народној библиотеци у Бору, просветни радници су се публици представили својим уметничким стваралаштвом – прозом, поезијом и музичким стваралаштвом. Са Техничког факултета у Бору на поетској вечери су учествовали: др Мирјана Рајчић Вујасиновић ( ред.проф. у пензији), др Дарко Коцев и др Александра Митовски, као и др Лидија Гомиџеловић, некадашњи студент Факултета.

Спортски део дружења настављен је 06.04.2019. године у Спортском центру у Бору, одигравањем ревијалних утакмица у неколико спортских дисциплина где су снаге одмериле екипе просветних радника из више основних и средњих школа и са Факултета.

Хуманитарни карактер манифестације, поред просветних радника Бора, ове године помогли су: компанија Ракита, која послује у оквиру компаније ЗиЈин Мининг, и која је донирала средства за куповину игровно-дидактичког материјала, салон намештаја “Естетик Плус”, продавница играчака “Пертини”, књижара “Миленијум”, Спортски центар Бор, Народна библиотека Бор, фотографска радња “Сварче”, а сва дешавања су медијски пропраћена од стране: Телевизије Бор, Бор030 и Медија центра Бор.

ФОТО ГАЛЕРИЈА

BPZRDS

Објављено 09.04.2019. године у 13:01 часова.
Информације о упису    030 422 375