Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА „ЧЕП ЗА ХЕНДИКЕП“

Хуманитарној акцији „Чеп за хендикеп“ (http://cepzahendikep.org/), коју спроводи истоимено удружење из Зрењанина, Технички факултет у Бору Универзитета у Београду прикључио се крајем 2016. године, као једна од многобројних партнерских организација. Од самог почетка хуманитарне акције, која има за циљ помоћ особама са инвалидитетом путем прикупљања и рециклаже чепова од тврде пластике, ради куповине ортопедских помагала, иницијативу је прихватио и подржао велики број запослених на Техничком факултету, као и студенти са свих студијских програма.

У склопу акције, за више од годину дана на Техничком факултету у Бору, сакупљено је скоро 114 kg чепова који су, по други пут, послати пут Зрењанина дана 20.05.2019. године.

Технички факултет у Бору наставља промоцију хуманих вредности и волонтерског активизма, ради на развоју емпатије и подизању еколошке свести о управљању чврстим отпадом, што представља и визију удржења „Чеп за хендикеп“.

Свакодневно прикупљање чепова на Факултету се наставља, а овим путем се искрено захваљујемо свим запосленима, као и студентима, који учествују у овој хуманитарној акцији, са жељом да је и даље активно подржавају.

Cep

Објављено 21.05.2019. године у 07:08 часова.
Информације о упису    030 422 375