Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

БОРАВАК ПРОФЕСОРА И СТУДЕНАТА АКИТА УНИВЕРЗИТЕТА ИЗ ЈАПАНА НА ТЕХНИЧКОМ ФАКУЛТЕТУ У БОРУ

У периоду од 12. до 13. августа 2019. године, Технички факултет у Бору су посетили студенти са AKITA универзитета из Јапана, предвођени проф. др Daizo Ishiyamom и проф. др Kazutoshi Hagom. Посета је обављена у оквиру активности на SATREPS пројекту, где су се студенти упознали са могућностима рада и истраживања на Техничком факултету у Бору.

Поред тога, студентима из Јапана и студентима са Техничког факултета у Бору одржана су пригодна предавања. Предавачи су били: проф. др Daizo Ishiyama и проф. др Kazutoshi Haga са AKITA универзитета, као и проф. др Саша Стојадиновић и проф. др Александра Митовски са Техничког факултета у Бору.

Делегација са AKITA универзиетета је обавила и разговор са деканом Техничког факултета у Бору, проф. др Надом Штрбац, где су разматрани досадашњи резултати остварени на пројекту као и могућности даље сарадње између AKITA универзитета и Техничког факултета у Бору.

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Објављено 20.08.2019. године у 10:03 часова.
Информације о упису    030 422 375