Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

Презентација програма Campus recruitment – буди део нашег тима компаније Serbia Zijin Mining doo Bor на Техничком факултету у Бору

Поштовани студенти завршних година основних и мастер академских студија,

Позивамо вас да присуствујете презентацији компаније Serbia Zijin Mining doo Bor, која ће бити одржана 8. новембра у свечаној сали Факултета са почетком у 12 часова. Овом приликом ће бити представљен програм Campus Recruitment, чији је циљ проналазак и запошљавање високо квалификованих кадрова без претходног радног искуства.

Компанија Serbia Zijin Mining d.o.o Bor припадница је групације Zijin Mining Group Co., LTD, која се на територији града Бора бави рударском делатношћу.

Октобра 2021. године је започета производња у новоотвореном руднику “Чукару Пеки” који је у власништву ове компаније.

Производња која је започета 2021. године се одвија из лезишта горње зоне, док је већ у јулу 2022. године одобрен пројекат за изградњу нископа за лезиште које обухвата доња зона.
Serbia Zijin Mining, тренутно броји више од 1000 запослених, међутим, с обзиром да се непрестано развија у потрази смо за новим квалификованим кадровима.

Вођена идејом да су млади стручњаци нова снага и покретачи даљег развоја, компанија Serbia Zijin Mining, у сарадњи са државним високошколским установама наставља И ове године реализацију Кампус програма регрутације, којим пружа прилику мастер студентима и дипломцима да се запосле и стручно оспособе у компанији.

Serbia Zijin Mining, планира да ове године на Техничком факултету у Бору, кроз овогодишњи програм Кампус регрутације, који носи слоган “Буди и ти део нашег тима”  представи  досадашње активности, развојне циљеве и могућности за остварење професионалних планова. 

Објављено 30.10.2023. године у 11:41 часова.
Информације о упису    030 422 375