Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

Анкета намењена студентима – Circle U.

Поштовани студенти,

Чврсто верујући да студентима треба пружити шансу да, поред академског особља, и сами дају допринос Обликовању будућности високог образовања у свету који се мења, позивамо вас да учествујете у важном истраживању.
Circle U. је Европски универзитетски савез који, уз подршку Европске комисије, окупља 9 универзитета из: Данске, Норвешке, Немачке, Уједињеног краљевства, Белгије, Француске, Аустрије, Србије и Италије.

Верујемо да је очување различитих језика на универзитетима од кључног значаја за наше студенте јер им пружа бројне могућности на пољу општег образовања, културне сарадње, међууниверзитетске размене и развоја каријере.

Мишљење самих студената сматрамо суштинским делом истраживања, чији резултати ће се читати широм Европе.

Молимо вас да одвојите 10-15 минута и да до краја попуните упитник следећи доњу путању јер на тај начин учествујете у Обликовању своје будућности и образовања генерација које долазе.

Shaping the future of higher education
(следите наслов > Respond to the survey by ….) и бирајте у падајућем менију српски или неки други језик на коме желите да одговорите на упитник.

Молимо вас да одговорите што пре и поделите линк са другим студентима наших универзитета путем друштвених мрежа. Што више одговора прикупимо, бољи ефекат ћете постићи.

Circle U. студентима пружа бројне могућности, које можете да пратите прегледом одељака на интернет страници Circle U. и контактирајући особље Центра за развој каријере Универзитета у Београду.

Чувајмо језике јер они чувају наше културе.

Хвала вам на подршци.

Центар за развој каријере и истраживачи Универзитета у Београду
у име Circle U. Think and Do Tank

Објављено 30.01.2023. године у 13:51 часова.
Информације о упису    030 422 375