Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

Отворено пријављивање студената за онлајн курс „Вештине управљања каријером”

Позивају се студенти завршних година да у наредном семестру похађају онлајн курс „Вештине управљања каријером”, који организује Центар за развој каријере Универзитета у Београду. 

Главни циљ курса јесте пружање подршке студентима у успешном управљању својом каријером и активном укључивању на тржиште рада. 

Уколико се приближавате крају својих студија и нисте сигурни шта даље, без панике – упишите курс „Вештине управљања каријером”. 

Овај курс је идеална прилика да: 

  • истражите и препознате своја интересовања, потребе, знања, вештине и способности, као и да их повежете са захтевима савременог тржишта рада; 
  • размислите о својим каријерним циљевима и креирате каријерни план; 
  • примените различите методе и стратегије тражења посла; 
  • научите да користите различите изворе информација о савременом тржишту рада; 
  • саставите квалитетну пријаву за посао – радну биографију и мотивационо писмо; 
  • и научите како да се успешно представите послодавцу на разговору за посао или праксу. 

Курс ће бити одржан од у периоду од 20. фебруара до 28. априла 2023. на Моодле платформи Универзитета у Београду. 

  • Студенти могу самостално да пролазе кроз садржај и да у време кад им највише одговара раде на задацима у оквиру повезаних тематских целина на недељном нивоу.  
  • У периоду трајања курса, полазници имају приступ снимљеним предавањима, задацима и бројним материјалима који ће ангажовати и унапредити њихове вештине управљања каријером.  
  • Подршка и повратна информација водитеља курса је планирана и кроз онлајн консултације и онлајн састанке, а у завршници курса планирано је окупљање учесника у Ректорату, реализација једне радионице и упознавање полазника са представницима одабраних компанија са којима се реализује дугогодишња сарадња.   

Пријавите се попуњавањем кратког регистрационог формулара (линк: https://forms.gle/gwEyUoGsgBvvJufv8).  

Осим основних података (име и презиме, мејл адреса, факултет…), неопходно је да пошаљете и свој тренутни ЦВ на чијем усавршавању ћете радити током курса. 

Рок за слање пријаве је 20. фебруар 2023. до 8 сати ујутру.

 

Објављено 29.12.2022. године у 10:57 часова.
Информације о упису    030 422 375