Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

У ПРАВИ ЧАС СА… ДИРЕКТОРОМ КОМПАНИЈЕ МАЈКРОСОФТ У СРБИЈИ

Позивају се студенти Универзитета у Београду на онлајн догађај, у склопу новог програма под називом “У прави час са…” у организацији Центра за развој каријере и саветовање студената.

Са задовољством ћемо угостити директора компаније Мајкрософт у Србији, господина Милана Госпића, алумнисту Универзитета у Београду. По образовању дипломирани инжењер телекомуникација, Милан Госпић има више од 20 година искуства у раду у интернационалним компанијама и преко деценију успешног рада на предвођењу међународних тимова. Као директор за Србију,  задужен је за стратешки развој компаније и блиску сарадњу са домаћим клијентима и партнерима, и одговоран је за подршку дигиталној трансформацији у земљи, која је приоритет компаније Мицрософт на локалном тржишту.

Наш гост говориће са студентима о свом каријерном путу, првим каријерним дилемама, тежим каријерним одлукама на почетку професионалног пута, својим узорима итд. Даће студентима и своје савете како да се током студија издвоје и како да се припреме за следећи степеник у каријери.

Биће речи и о компанији Мајкрософт, могућностима које она пружа талентима, идеалном профилу кандидата, структури запослених, али и о томе како изгледа један типичан радни дан на позиција директора.

Планирано трајање догађаја је 60 минута.

Време: уторак, 22.јуна у 14.00

Место: Онлајн  окружење, платформа МС Тимс

Пријављивање путем линка:  http://skr.rs/zseN Програм „У прави час са …“ замишљен је са идејом да студентима Универзитета у Београду понуди правовремене информације о различитим областима пословног живота и различитим каријерним путевима успешних алумниста Универзитета у Београду. Гости Центра за развој каријере и саветовање биће пословни људи престижних каријера, запослени на руководећим местима у различитим организацијама, спремни да поделе своје искуство и дају каријерне савете студентима, и на тај начин им помогну да се боље професионално оријентишу, дефинишу наредне каријерне кораке и донесу каријерне одлуке засноване на ваљаним и конкретним информацијама и смерницама.

Објављено 11.06.2021. године у 10:04 часова.
Информације о упису    030 422 375