Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ИЗАЗОВИ НА ПОЧЕТКУ СТУДИРАЊА – НОВИ (ВИДЕО) ПРИРУЧНИК И САВЕТИ ЗА СТУДЕНТЕ

На Универзитету у Београду постоји место где можете добити информације, савете, помоћ, подршку и тренинге који ће вам омогућити да спремније закорачите у пословни свет или да даље градите вашу академску каријеру.

Центар за развој каријере и саветовање студената током целе школске године организује радионице и предавања о развоју каријере, групна и индивидуална саветовања по питању развоја каријере и реализује бројне програме. Неки од најуспешнијих програма су: БГ пракса, Кадар да будем кадар, курс Вештине управљања каријером. Центар сарађује са свим факултетима Универзитета у Београду, а у пословном свету промовише студенте и дипломиране студенте Универзитета у Београду као будуће стручњаке у различитим областима рада.

Позивају се студенти прве године студија да посете страницу пројекта Дигитални дани подршке бруцошима www.razvojkarijere.bg.ac.rs/ddpb на којој ће моћи да:

  • Погледају видео савете и поруке студената, волонтера ЦзРК
  • Пронађу одговоре на најчешће постављана питања
  • Преузму бесплатно Приручник – Водич за бруцоше: „Изазови на почетку студирања“
  • Сазнају више о доступним сервисима и програмима за развој каријере
  • Изврше регистрацију на инфо мејлинг листу Центра за развој каријере УБ ради редовних обавештења и позива током године

Нову верзију Водича за бруцоше можете погледати на YouTube каналу UniCzRKBgd , на линку.

Водич за бруцоше: „Стартујте паметно – Изазови на почетку студирања“ можете преузети у пдф формату или читати на сајту ЦзРК http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/v-savetnik/startujte-pametno

У садржају ћете пронаћи одговоре на најчешћа питања бруцоша и савете за наведене теме: Зашто је сваки почетак тежак, О учењу – Стилови учења, Најчешћи проблеми у учењу… , О новом друштву и окружењу, О добром управљању временом , Како се носити са тремом? , О самопоуздању, Шта би био кључ успешног студирања?

Објављено 30.10.2020. године у 12:44 часова.
Информације о упису    030 422 375