Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ОДРЖАНА МАНИФЕСТАЦИЈА ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА

У оквиру Дана студената, 4. априла 2022. године, на Техничком факултету у Бору одржана је традиционална манифестација „ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА“.

Том приликом посетиоци су имали прилику да се упознају са садржајима Техничког факултета у Бору из области образовања и усавршавања као и да добију више информација о пријемном испиту, могућностима уписа и студирања на Техничком факултету у Бору.

Присутне матуранте и њихове наставнике поздравио је проф. др Драган Манасијевић, продекан за наставу, који је затим говорио о Техничком факултету у Бору и предстојећем упису у школску 2022/2023. годину. Присутнима се обратио и председник Студентског парламента Техничког факултета у Бору Милан Момчиловић који је говорио о студентском организовању и активностима. Након тога, о студијском програму Рударско инжењерство говорио је проф. др Саша Стојадиновић. Студијски програм Металуршко инжењерство представила је доц. др Александра Митовски. Студијски програм Технолошко инжењерство представиле су доц. др Жаклина Тасић и проф. др Маја Нујкић. О студијском програму Инжењерски менаџмент говорио је је проф. др Ђорђе Николић.

Присутни су затим обишли учионице, лабораторије и библиотеку Техничког факултета у Бору.

ФОТОГАЛЕРИЈА

Објављено 05.04.2022. године у 07:02 часова.
Информације о упису    030 422 375