Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА НА ТЕХНИЧКОМ ФАКУЛТЕТУ У БОРУ 2021

На Техничком факултету у Бору, дана 4. априла 2021. године организован је догађај под називом ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА 2021 (ДОВ 2021).

Будући студенти су имали прилику да присуствују презентацији о Техничком факултету у Бору , као и да обидју просторије Техничког факултета: Библиотеку, лабораторије, учионице , Минералошку збирку и друго, као и да разговарају са управом факултета, запосленима и студентима.

Технички факултет у Бору, поред образовања, интензивно је током претходних 59 година развијао и научно-истраживачки рад, сарадњу са привредом и медјународну сарадњу.Технички факултет је 2019. године добио акредитацију за обављање научно-истраживачке делатности у области техничко-технолошких наука, а ове године и акредитацију високошколске установе (ВУ), као и свих студијскух програма(СП), на свим нивоима студија.

Такодје је у организацији Инжењерске коморе Србије- Регионалног одбора Регионалног центра Бор реализована посета чланова већа Техничком факултету у Бору, као и састанак са руководством Факултета . Том приликом су договорени правци заједничке сарадње, као и могућност заједничког наступа у одредјеним активностима од заједничког интереса.

ФОТОГАЛЕРИЈА

Објављено 05.04.2021. године у 13:57 часова.
Информације о упису    030 422 375