Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

МИНИСТАРКА ПРОСВЕТЕ ПРОФ. ДР СЛАВИЦА ЂУКИЋ ДЕЈАНОВИЋ У ПОСЕТИ ТЕХНИЧКОМ ФАКУЛТЕТУ У БОРУ

Министарка просвете у Влади Републике Србије проф. др Славица Ђукић Дејановић је у среду 06.12.2023. године била у посети Техничком факултету у Бору.
Министарку су на Факултету дочекали и примили декан Техничког факултета у Бору проф. др Дејан Таникић, продекан за наставу проф. др Драган Манасијевић и продекан за научно-истраживачки рад и међународну сарадњу проф. др Милан Радовановић.
Министарка је у разговору са руководством Факултета упозната са значајем ове високо школске установе за целокупни развој Источне Србије као и са свим резултатима који су постигнути у досадашњем раду Факултета. Такође руководство Техничког факултета у Бору је упознало министарку просвете са свим изазовима који се налазе пред Факултетом.
Министарка је изразила задовољство што је у посети установи таквог реномеа и традиције какав је Технички факултет у Бору и указала на значај који Факултет има у образовним и развојним делатностима у Србији.

Објављено 07.12.2023. године у 13:06 часова.
Информације о упису    030 422 375