Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

EcoTER 2024

У периоду од 18. до 21. јуна 2024. године, у хотелу Сунце у Сокобањи, одржана је 31. Међународна конференција „Еколошка истина и истраживање животне средине – EcoTER’24“, у организацији одсека за Технолошко инжењерство, Техничког факултета у Бору, Универзитета у Београду. У име Организационог одбора, конференцију је отворила проф. др Ана Радојевић, након чега се присутнима обратио декан Техничког факултета у Бору, проф. др Дејан Таникић, који је пожелео продуктиван и успешан рад учесницима и организаторима конференције.

Овогодишња конференција финансијски је била подржана од стране Министарства науке, технолошког развоја и иновација Републике Србије (генерални спонзор конференције), затим компанија Serbia Zijin Bor Copper doo (Платинасти донатор конференције), HBIS SERBIA (Платинасти донатор) и Elixir Fondacija (Златни донатор), као и Инжењерске коморе Србије (Сребрни донатор). Представљени су рад и пословање компанија и удружења донатора конференције, након чега су представницима биле уручене пригодне захвалнице.

Конференција је обухватила секције пленарних и предавања по позиву, усмених и постер секција. Зборник радова овогодишње конференције обухвата укупно 119 радова, аутора и коаутора из укупно 15 земаља, поред Србије, док је у оквиру 6. Студентске секције – EcoTERS’24 саопштено 27 апстраката.

Детаљније информације o EcoTER’24 конференцији можете пронаћи на званичној интернет страници: https://eco.tfbor.bg.ac.rs/.

Објављено 28.06.2024. године у 10:54 часова.
Информације о упису    030 422 375