Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

НОВИ ПОЗИВ ЗА ERASMUS + МОБИЛНОСТИ

Обзиром да је услед COVID 19 пандемије остао одређени број мобилности нереализован, везано за уговоре ERASMUS + пројеката за 2019. и 2020. годину, на платформи Mobion је поново отворен позив за пријаву заинтересованих наставника и студената.
За студенте нашег Факултета, тренутно су на располагању по једна мобилност на Универзитету Источне Финске (за студенте докрорских студија); на Обуда универзитету (за студенте сва три нивоа) и једна на Универзитету у Брашову (за студенте сва три нивоа).
Рокови за пријаву студената су: 8. септембар за Финску и 19. септембар за Мађарску и Румунију.

Занитересовани студенти докторских студија, приликом пријаве за Финску, мобилност требају да планирају у периоду 15. децембар до 31. марта 2022. године, пошто је у питању уговор из 2019. који се тада окончава. Студенти требају да се пријаве преко платформе Mobion: https://mobion.bg.ac.rs/  тако што користе линк: Open calls и тамо унесу из падајућег менија опцију: Outgoing student. Такође, из падајућег менија за институције требају да одаберу наш Факултет.

Такође, тренутно су отворени позиви и за мобилности наставника. У питану је по једна мобилност за Обуда универзитет и једна за Универзитет у Брашову. Пријаву наставника такође треба урадити преко Мобион платформе. Рок за пријаву је 19. септембар.
У међувремену ће бити отворени и додатни позиви, према преосталим мобилностима из уговора за 2020. годину, тако да заинтересовани студенти и наставници требају проверавати Open calls на платформи Mobion: https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/open-calls

Објављено 19.07.2021. године у 16:21 часова.
Информације о упису    030 422 375