Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ЕРАСМУС+ програм мобилности

У периоду од 18. до 28. септембра 2023. године, докторанти и асистенти са одсека за Технолошко инжењерство, Техничког факултета у Бору, Соња Станковић и Владан Неделковски, су у оквиру ЕРАСМУС+ програма мобилности боравили у Темишвару (Румунија). Том приликом, наши сарадници су посетили Машински факултет, Политехничког Универзитета у Темишвару (Faculty of Mechanics – Politehnica University of Timișoara), истраживачки Институт за обновљиву енергију (Research Institute for Renewable Energy) и под менторством prof.dr Francisc Popescu урадили анализе у склопу израде својих докторских дисертација.
Наши сарадници су имали прилику да унапреде своја знања и истраживачке вештине, као да и остваре сарадњу са професорима и истраживачима са Машинског факултета, Политехничког Универзитета у Темишвару.
Захваљујемо се свим професорима Машинског факултета у Темишвару на гостопримству и незаборавном искуству које су омогућили нашим асистентима.

#Erasmus+ #upt #FacultyOfMechanics #Timisoara #Romania

Објављено 13.10.2023. године у 11:35 часова.
Информације о упису    030 422 375