Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

Отворена пријава за Еразмус + BIP мобилност у оквиру сарадње са Економским Универзитетом у Катовицама

На иницијативу Економског универзитета у Катовицама, отворен је нови позив за пријаву студената Одсека за инжењерски менаџмент Техничког факултета у Бору за учешће у програму Blended Intensive Programme (BIP). Овај програм представља краткотрајну размену у оквиру Еразмус+ програма, комбинујући виртуелну и физичку компоненту мобилности. Реализација програма планирана је за април 2024. године.

Један од претходно реализованих програма у сарадњи са Економским универзитетом омогућио је студентима Одсека за инжењерски менаџмент да учествују у радионицама под називом “Open Innovation Lab: Using design thinking to solve regional challenges of climate change”. Тренутно, студенти су активно укључени у виртуелни део мобилности унутар BIP мобилности.

Сектор за међународну и међууниверзитетску сарадњу Универзитета у Београду сада отвара позив за пријаву студената за BIP под називом ” Sustainable Logistics for Climate ” у сарадњи са наведеним универзитетом. Право да се пријаве имају студенти основних и мастер студија Одсека за инжењерски менаџмент Техничког факултета у Бору. Физички део мобилности ће бити реализован на Економском универзитету у Катовицама, а за тај део мобилности студентима се одобрава стипендија у износу од 70 евра по дану. Храна и улазнице за музеје и остале друштвене догађаје су обезбеђени од стране партнерске институције. Студенти са смањеним могућностима добијају додатну новчану подршку. Они имају право на покривање путних трошкова, као и на додатак у износу 100 евра у случају да физички део мобилности траје од 5 до 14 дана, што је овде случај. Више информација о томе можете пронаћи на следећем линку: https://erasmusplus.rs/erazmus-program/ciljne-grupe-za-inkluziju-u-okviru-erazmus-plus-programa/

Пријаве се врше путем Mobion платформе на следећем линку: https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/open-calls. Молимо све заинтересоване студенте да отворе налог на Mobion платформи и пажљиво припреме неопходну документацију. Детаљне информације о потребној документацији за пријаву доступне су на следећем линку: https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/erasmus-pages/ub-students-and-staff/application-procedure-and-documents. Рок за подношење пријава је назначен на Mobion платформи.

Позивамо све заинтересоване студенте да искористе ову прилику за интернационално искуство и учешће у програму ” Sustainable Logistics for Climate ” унутар Еразмус+ програма.

За додатне информације, контактирајте проф. др Александру Федајев, ECTC координатора за Еразмус+ програм Техничког факултета у Бору.

Објављено 20.11.2023. године у 10:56 часова.
Информације о упису    030 422 375