Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ МОБИЛНОСТИ У ОКВИРУ ЕРАЗМУС+ ПРОГРАМА

Позив за пријављивање за реализацију индивидуалне мобилности у оквиру Кључне акције 131 Еразмус+ програма мобилности студената и запослених отворен је 15. јануара 2024. године. Пријаве се као и до сада врше искључиво преко онлајн платформе Универзитета у Београду MobiON (https://mobion.bg.ac.rs/).

У оквиру Кључне акције 131 (мобилност у земљама ЕУ и Исланду, Лихтенштајну, Норвешкој, Северној Македонији и Турској) и тренутно отворених позива, студенти и запослени УБ могу да конкуришу за реализацију свих типова мобилности. Рок за пријаву за индивидуалне мобилности у оквиру Кључне акције 131 Еразмус+ програма истиче 17. марта 2024. године у 23:59 часова.

Преглед мобилности за које су отворени позиви за пријаву можете пронаћи на следећем линку: https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/open-calls .

Листа отворених позива није коначна, јер је објављивање позива за пријаву за мобилност условљено потписивањем Интер-институционалног споразума са иностраним партнерима. Сходно томе, листа партнера ће бити редовно ажурирана, а самим тим и позиви за пријаву за мобилност у наредним роковима. За сва евентуална питања и недоумице, молимо Вас да контактирате Еразмус+ координатора проф. др Александру Федајев (afedajev@tfbor.bg.ac.rs).

Објављено 01.02.2024. године у 10:22 часова.
Информације о упису    030 422 375