Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

“ЕВРО ЗА ЗНАЊЕ”, КОНКУРС ЗА СТУДЕНТСКЕ СТИПЕНДИЈЕ У 2019/20.

Фондација “Евро за знање” расписује конкурс за доделу пет студентских стипендија у износу од по 100 хиљада динара за школску 2019/20 годину. Стипендије се додељују неповратно и исплаћиваће се у десет једнаких рата.

На конкурс за три стипендије могу да се пријаве студенти свих основних студија који студирају у Србији, док ће две стипендије по жељи донатора Фондације – компаније Минецо, једног од највећих инвеститора у Србији у области рудаства, бити додељене студентима треће године смера рударско-инжењерство.

Једна стипендија ће бити додељена студенту четврте године Рударско – геолошког факултета Универзитета у Београду (смер рударско инжењерство- подземна експлоатација), док ће друга стипендија бити додељена студенту четврте године Техничког факултета у Бору, Универзитет у Београду (смер рударско инжењерство- припрема минералних сировина).

Уз молбу (нема посебног обрасца) је потребно доставити потврду о уписаној години ( просек оцена) и доказе о примањима родитеља (последња три месеца), а уколико нису запослени потврду са берзе рада. Такође, кандидати могу доставити и посебна признања и награде са такмичења уколико их имају.

Конкурс је отворен до 5. октобра.

Посебна комисија ће, зависно од успеха, материјалног стања и уписаних студија изабрати кандидате. Резултати конкурса ће бити познати до краја октобра 2019. године. Пријаве слати искључиво поштом на адресу Фондације: “Евро за знање” Олге Грбић број 5, 31260 Косјерић.

Више информација о конкурсу на адреси : https://www.evrozaznanje.rs/konkursi.php

Београд, 28. 08. 2019.
Миленко Васовић, председник УО 065 333 45 65

Објављено 01.10.2019. године у 07:02 часова.
Информације о упису    030 422 375