Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА „ЧЕП ЗА ХЕНДИКЕП”

Већ пету годину заредом, студенти свих студијских програма Техничког факултета у Бору, Универзитета у Београду, као и велики број запослених на Факултету, пружају подршку хуманитарном удружењу „Чеп за хендикеп”  (http://cepzahendikep.org/) путем сакупљања чепова од тврде пластике.

Спровођењем ове акције, Технички факултет у Бору има за циљ да утиче на промену друштвене свести, развој емпатије, хуманости и одговорности према проблемима са којима се сусрећу особе са инвалидитетом, као и на промену еколошке свести о проблемима загађења животне средине и управљања чврстим отпадом.

Са Техничког факултета у Бору, дана 08.07.2022. год. послато је око 90 kg чепова од тврде платике. Захваљујемо се свима који су током претходне године савесно и вредно сакупљали чепове!

Акција прикупљања чепова се наставља на Техничком факултету у Бору, уз апел да се прошири круг оних који желе да дају допринос овој хуманитарној акцији!

Објављено 20.07.2022. године у 08:31 часова.
Информације о упису    030 422 375