Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

(27. ЈУН, 2022) РЕАЛИЗОВАНА ТЕРЕНСКА НАСТАВА ЗА СТУДЕНТЕ ЗАВРШНИХ ГОДИНА ИНЖЕЊЕРСКОГ МЕНАЏМЕНТА У КРУШЕВЦУ

У склопу теренске наставе студенти завршних година основних и мастер студија на студијском програму Инжењерски менаџмет посетили су две интернационалне производне компаније у Крушевцу.

У немачкој компанији Kromberg & Schubert d.o.o. Kрушевац, која своје производе пласира највећим европским произвођачима аутомобила као што су Porsche и Škoda, студенти су имали прилику да се упознају са радом и пословним процесима, који се реализују у овој компанији у оквиру различитих сектора. Такође, представници компаније представили су студентима и могућности обављања стручне праксе и степендирања.

Током ове посете студентима је своје искуство рада пренела и Милица Златковић, студенткиња завршне године ОАС на студијском програму Инжењерски менаџмент, која је након реализоване тромесечне стручне праксе добила и запослење у овој компанији на позицији Специјалиста за управљење променама у квалитету.

У наставку, студенти и наставно особље су посетили и компанију Henkel Србија, gде их је дочекао госп. Игор Ерић, директор операција снабдевања. Директор Ерић је представио кључне пројекте које је ова компанија реализовала у претходном периоду у делу дистрибутивне логистике. Такође, у склопу обиласка компаније студенти су имали прилике да се упознају са организацијом матаријалних токова, који се одвијају у оквиру најновије производне линије, као и у главном дистрибутивном складишту.

Објављено 27.06.2022. године у 20:14 часова.
Информације о упису    030 422 375