Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ОДРЖАНА 51. МЕЂУНАРОДНА ОКТОБАРСКА КОНФЕРЕНЦИЈА РУДАРА И МЕТАЛУРГА (IOC 2019)

Од 16. до 19. октобра 2019.године у хотелу „Језеро“ на Борском језеру одржана је 51. међународна Октобарска конференција рудара и металурга, у организацији Техничког факултета у Бору. Суорганизатор конференције је био Институт за рударство и металургију из Бора.

На конференцији се окупио велики број научних и стручних радника, пословних људи и студената са идејом и циљем да се размене најновија научна и стручна сазнања из области металургије, рударства, геологије, материјала и других сродних области.

На конференцији је презентован укупно 81 рад,од стране аутора и коаутора из 15 земаља. Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије је и ове године било генерални покровитељ конференције. Многобројне компаније из металуршког и рударског сектора, су финансијски помогле организацију конференције, међу којима су: HBIS Serbia, Serbia Zi Jin Bor Copper, Рудник-Горњи Милановац, HUESKER и др, на чему им се овом приликом захваљујемо.

Објављено 04.11.2019. године у 09:19 часова.
Информације о упису    030 422 375