Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ПОСЕТА ДЕЛЕГАЦИЈЕ IPMA SERBIA ТЕХНИЧКОМ ФАКУЛТЕТУ У БОРУ

Представници IPMA SERBIA (International Project Management Association) посетили су Технички факултет у Бору. У делегацији су били: проф. др Владимир Обрадовић, председник IPMA SERBIA, др Ивана Берић, потпредседник IPMA SERBIA и др Марија Тодоровић, члан управног одбора ове асоцијације (http://ipma.rs). На састанку са деканом Техничког факултета у Бору и представницима Одсека за менаџмент, који су ангажовани на предметима из области управљања пројектима, разговарало се о будућој сарадњи.

Сарадња Техничког факултета у Бору и IPMA SERBIA асоцијације траје већ више од 15 година. На састанку у Бору су договорене активности будуће сарадње које ће укључивати заједничке пројектне апликације, заједничко организовање тематских скупова и округлих столова посвећених пројектном менаџменту, организовање обука и учешће студената Техничког факултета у Бору на такмичењима које организује или подржава IPMA. Као најзначајнија могућност, разматрано је отварање регионалног представништа IPMA асоцијације за Источну Србију у Бору.

Посета делегације IPMA Serbia Техничком факултету у Бору
Објављено 13.09.2019. године у 08:53 часова.
Информације о упису    030 422 375