Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О САРАДЊИ СА УДРУЖЕЊЕМ ЗА УПРАВЉАЊЕ ПРОЈЕКТИМА СРБИЈЕ – ИПМА

Декан Техничког факултета у Бору, проф. др Нада Штрбац, потписала је са проф. др Владимиром Обрадовићем, председником Удружења за управљање пројектима Србије – ИПМА, споразум о сарадњи.

Потписивање уговора је предходило реализацији прве заједничке активности – ИПМА ИНФО ДАН О ПРОЈЕКТНОМ МЕНАЏМЕНТУ, која је одржана 10.12.2019. године.

У оквиру Инфо дана о пројектном менџменту, Факултет су посетили проф. др Владимир Обрадовић, председник , доц. др Ивана Берић и доц. др Марија Тодоровић, чланови председништва ИПМА. У уводном обраћању, представници ИПМА су студентима, наставницима и сарадницима предочили бројне могућности сарадње у оквиру активности које ова асоцијација спроводи.

Потом, рад се наставио у две секције. Једна секција је посвећена наставницима и сарадницима, коју су водили проф. Обрадовић и др Ивана Берић. У оквиру ове секције предочени су програми сертификације пројектних менаџера, програми ИПМА сертификације наставних предмета и курсева, као и бројне конференције, симпозијуми и обуке, које ова асоцијација организује. Друга секција је била посвећена студентима нашег Факултета. Ову секцију је водила др Марија Тодоровић. Поред ње секцији су присуствовали и представници Одељења за људске ресурсе компаније Eliksir Group (https://www.elixirgroup.rs/). Доцент др Марија Тоодоровић је студентима предочила обуке, радионице и такмичења, које се студентима нуде у оквиру ИПМА Young Crew асоцијације и на које ће током 2020. године бити позивани студенти нашег Факултета. Поред тога, представници Еликсир групе су предочили могућности стручне праксе за студенте нашег Факултета, као и њихове потребе за кадровима, што ће бити једна од могућности за запослење након дипломирања.

ФОТОГАЛЕРИЈА

Објављено 12.12.2019. године у 08:23 часова.
Информације о упису    030 422 375