Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ДОЦЕНТ ДР ЗОРАН ШТИРБАНОВИЋ БОРАВИО, У ОКВИРУ ПРОГРАМА КРАТКОГ ИСТРАЖИВАЧКОГ БОРАВКА У ФРАНЦУСКОЈ, НА ТЕХНОЛОШКОМ УНИВЕРЗИТЕТУ У ТРОА, ФРАНЦУСКА (UNIVERSITY OF TECHNOLOGY OF TROYES)

Доцент др Зоран Штирбановић, са Катедре за Минералне и рециклажне технологије, је у периоду од 06-23. новембра 2019. године боравио на Технолошком Универзитету у Троа, Француска (University of Technology of Troyes),а у оквиру програма кратког истраживачког боравка у Француској, финансираног од стране Амбасаде Француске и Француског Института у Србији.

У склопу посете доцент др Штирбановић је одржао низ састанака са професорима и истраживачима из Истраживачког центра за студије о заштити животне средине и одрживом развоју (CREIDD Research Centre on Environmental Studies and Sustainability). Теме разговора су биле о могућностима даље сарадње, мобилности наставног особља и студента, реализације заједничких истраживања и пријаве заједничких пројеката у наредном периоду. Такође је одржао и предавање студентима мастер студија о минералним и рециклажним технологијама.

https://www.tfbor.bg.ac.rs/archives/news/konkurs-francuska

ФОТОГАЛЕРИЈА

Објављено 09.12.2019. године у 08:59 часова.
Информације о упису    030 422 375