Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

НАСТАВАК САРАДЊЕ СА ТЕХНИЧКОМ ШКОЛОМ У БОРУ У ОКВИРУ РАДИОНИЦЕ “ЈЕДАН РАДНИ ДАН СТУДЕНТА”

У Техничкој школи у Бору је у четвртак 05. марта 2020. године реализована радионица “Један радни дан студента” у којој су учествовали представници Техничког факултета у Бору: др Александра Митовски, доцент и Милош Вулета, студент завршне године, и ученици завршних разреда четворогодишњих образовних профила Техничке школе у Бору.

Основни циљ радионице било је упознавање матураната са обавезама након уписа на факултет, сналажења у новом окружењу, формирања нових радних навика и метода учења за лакше савладавање градива, а све у циљу успешног полагања испита.

Ученици су упознати и са основним принципима Болоњске декларације и правилима која ће их пратити током студирања. Посебна пажња је посвећена Европском систему преноса и акумулације (ЕСПБ бодови), разјашњавању појмова предиспитне и испитне обавезе, што су предавачи објаснили на примерима појединих наставних предмета који се реализују на Техничком факултету у Бору.

Наведене теме припадају програму каријерног вођења који Техничка школа у Бору спроводи сваке године, али је по први пут ове године реализовано уз учешће представника Техничког факултета у Бору.

Објављено 11.03.2020. године у 08:32 часова.
Информације о упису    030 422 375