Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

Kako do plaćene stručne prakse u STEM području? Webinar 19.05. u 18:00 sati

Poštovani studenti,

pozivamo vas na promotivni webinar koji organizira Rudarsko-geološko-naftni fakultet u Zagrebu u suradnji s Institutom za razvoj obrazovanja, na kojem ćemo predstaviti program plaćene stručne prakse za studente diplomskih studija STEM područja, konkretnije rudarstva, geologije, geofizike, kemije, metalurgije, inženjerstva okoliša, kemijskog inženjerstva, geodezije, građevine, strojarstva i drugih srodnih područja. Praksu se može odraditi u trajanju 1-3 mjeseca u tvrtkama iz Hrvatske i susjedstva, ali i Grčke, Poljske, Estonije i drugih zemalja u okolici. Ovisno o udaljenosti od mjesta studiranja/prebivališta, student može dobiti stipendiju u iznosu i do 500 € mjesečno.

Za studenta je važno da je upisan u diplomski studij i da nije diplomirao niti će diplomirati tijekom trajanja internshipa. Više informacija na web stranici: https://www.ris-internship.eu/apply-now.

Promotivni webinar se održava u četvrtak, 19. svibnja pod nazivom Kako do stručne prakse u STEM području?, gdje ćemo detaljnije predstaviti program i odgovarati na pitanja studenata. Prijavite se za sudjelovanje putem linka: https://iro.clickmeeting.com/kako-do-strucne-prakse-u-stem-podrucju-predstavljanje-ris-internshipa/register!

Објављено 17.05.2022. године у 09:11 часова.
Информације о упису    030 422 375