Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

СЈАЈНЕ ПРИЛИКЕ ЗА НАСТАВНИКЕ, ИСТРАЖИВАЧЕ И СТУДЕНТЕ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА CIRCLE U

ПОЗИВИ ЗА НАСТАВНИКЕ И ИСТРАЖИВАЧЕ

  • Позиви за партнерске пројекте у области високог образовања за студенте и истраживаче. Максимална вредност пројекта је 10.000 евра, планирано време за реализацију је од септембра 2022. до јула 2023.године. За пројекте су опредељена средства Владе Француске. Рок за пријаву је 6. мај 2022. Године, а сви детаљи конкурса налазе се на https://www.circle-u.eu/news/2022/bring-staff-and-students-together.html
  • У оквиру пројекта H2020 ERIA, који чини саставни део програма Circle U, отворене су пријаве за истраживаче за Circle U. Interdisciplinary Thematic Research Networks (ITRN). Позив је отворен до 31. маја, а више информација се налази на: https://www.circle-u.eu/opportunities/calls/itrn.html

За студенте:

Circle U. Summer Schools 2022 на Универзитету Paris Cité, Univerizetu у Ослу и на Humboltovom Универзитету у Берлину.

Студентима Универзитета у Београду пружа се прилика да бесплатно учествују на пет различитих летњих школа унутар Circle U алијансе.

  • Прва летња школа, Rethinking Global Health одржаће се на Универзитету Paris Cité од 4. до 8. јула, и намењена је  студентима докторских студија, као и младим истраживачима. Више информација:

https://www.circle-u.eu/opportunities/students/summer-schools/paris/

  • На Humboltovom Универзитету у Берлину, од 30. јула до 6. августа одржава се летња школa From the Farm to the Fork, која је намењена студентима свих нивоа студија.

https://www.circle-u.eu/opportunities/students/summer-schools/oslo/

  • Трећа летња школа, Evidence and Democracy in Times of Crisis, биће организована на Универизету у Ослу, од 8. до 12. августа, и намењена је студентима мастер студија.

https://www.circle-u.eu/opportunities/students/summer-schools/oslo/

  • Од 22. до 26. августа, такође на Хумболтовом Универзитету у Берлину, биће одржане две летње школе: Communicating Climate Science (за студенте основних и мастер студија) и Reimagining Universities as Drivers of Sustainability (за студенте свих нивоа студија).

https://www.circle-u.eu/opportunities/students/summer-schools/berlin/

Учешће на летњим школама је бесплатно и укључује стипендију за пут и смештај. Пријаве су отворене до 29. априла!

Чланице Circle U алијансе су, поред Универзитета у Београду, следећи престижни универзитети: Универзитет у Arhusu (Данска), Humboltov Универзитет у Берлину (Немачка), Kings Koledž у Лондону (Велика Британија), Католички универзитет у Лувену (Белгија), Универзитет у Ослу (Норвешка), Универзитет Paris Cité (Francuska), Универзитет у Бечу (Аустрија) и Универзитет у Пизи (Италија).

Тим Центра за развој каријере је укључен у један део активности везан за комуникацију унутар пројекта Цирцле У, као и за  дисеминацију пројектних резултата.Уколико желите да Вас и даље обавештавамо о оваквим могућностима, имате неке предлоге или желите да нас упутите на још неке сараднике, будите слободни да нам то потврдите или предложите.

Ако сте заинтересовани да из прве руке пратите све новости, као  и опције за развој каријере које су доступне у оквиру Цирцле.У асоцијације Универзитета препоручујемо да се пријавите за Билтен пратећи следећи линк https://circle-u.us7.list-manage.com/subscribe?u=c544109ce952e71ba1b939e1d&id=276849479b

Објављено 19.04.2022. године у 06:28 часова.
Информације о упису    030 422 375