Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

КОНКУРС за најбољи научно-истраживачки и стручни рад студената у 2020. години

У циљу подстицања што бољег успеха на студијама, развијања интересовања за научно-истраживачки и стручни рад студената, подстицања креативног и критичког мишљења код њих, Универзитет у Београду студентима основних академских студија, односно интегрисаних академских студија, као и претходних година, додељује награду за најбољи научно-истраживачки и стручни рад из сваке од групација факултета, израђен у претходној календарској години.

Писмени, дипломски, семинарски и други студентски радови који представљају наставну обавезу, не могу да буду поднети на конкурс.

         Рок за пријављивање радова на конкурс је 30. март 2021. године.

         У прилогу рада доставља се запечаћена коверта на којој је назначена шифра рада, а у којој су наведени следећи подаци о аутору: име и презиме, назив студијског програма, година студија, контакт адреса, електронска адреса и број телефона.

         Радови се достављају проф. Др Драгану Манасијевићу, продекану за наставу, у штампаној и електронској форми – непотписани, са шифром и кратком стручном оценом факултета.

Документа :

Текст конкурса

Објављено 11.02.2021. године у 08:14 часова.
Информације о упису    030 422 375