Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ДОДАТНА МОГУЋНОСТ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ И СТИПЕНДИЈЕ ЗА СТУДЕНТЕ ТЕХНИЧКОГ ФАКУЛТЕТА У БОРУ

Дана 11.02.2020. године Технички факултет у Бору је посетила делегација компаније Kromberg & Schubert Србија д.о.о. из Крушевца. У делегацији су били Јелена Јовановић, представник сектора набавке; Милош Стојановић, менаџер људских ресурса и Ивана Бојовић Ивковић из сектора људских ресурса ове компаније.

На састанку са деканом Техничког факултета у Бору, проф. др Надом Штрбац и продеканом за НиР и МС, проф. др Иваном Михајловићем, договорени су даљи кораци у реализацији стручне праксе студената нашег Факултета у овој компанији.

Компанија Kromberg & Schubert је један од глобалних лидера у производњи и испоруци електричних система, каблова и пластичних компоненти за аутоиндустрију, са седиштем у Немачкој. Постоји са успехом дуже од једног века и данас има преко 48.000 запослених на више од 40 локација широм света. Своје пословање у Србији је позиционирала у граду Крушевцу, где у модерном пословно – административном комплексу тренутно запошљава више од 1.200 људи.

Компанија је расписала конкурс за СТИПЕНДИЈЕ и СТРУЧНУ ПРАКСУ, намењене студентима Техничког факултета у Бору. Право да конкуришу ће имати студенти завршних година основних студија, апсолвенти и студенти мастер студија.

Конкурс за пријављивање студената, биће отворен до 15. марта 2020. године, а презентација компаније Кромберг & Сцхуберт ће се одржати на Техничком факултету у Бору у Амфитеатру, дана 02.03.2020. године у 11ч.

Документа:

Образац пријаве

Конкурс

Објављено 12.02.2020. године у 13:35 часова.
Информације о упису    030 422 375