Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

Oбавештење о одржавању летњег курса „Вештине управљања каријером”

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду овог лета организује још један курс „Вештине управљања каријером”! Главни циљ курса јесте пружање подршке студентима у успешном управљању својом каријером и активном укључивању у тржиште рада.

Овај курс је идеална прилика да:
• научите да користите различите изворе информација о савременом тржишту рада;
• истражите и препознате своја интересовања, потребе, знања, вештине и способности, као и да их повежете са захтевима савременог тржишта рада;
• размислите о својим каријерним циљевима и креирате каријерни план;
• примените различите методе и стратегије тражења посла;
• саставите квалитетну пријаву за посао – радну биографију и мотивационо писмо;
• и научите како да се успешно представите послодавцу на разговору за посао или праксу.

Курс ће у целости бити одржан на Моодле платформи, од 7. јуна до 11. јула. У периоду од 5 недеља, полазници курса ће имати приступ снимљеним предавањима, задацима и бројним материјалима који ће ангажовати и унапредити њихове вештине управљања каријером.

Уколико се приближавате крају својих студија или желите да сазнате нешто више о свету рада, пријавите се за учешће у курсу „Вештине управљања каријером” попуњавањем кратког регистрационог формулара на страници: https://forms.gle/2HroLisB83hNErGm9 .

Осим основних података (име и презиме, мејл адреса, факултет…), неопходно је да пошаљете и свој тренутни ЦВ на чијем усавршавању ћете радити током курса.

  • Рок за слање пријаве је 7. јун 2021. године у 9 сати.
Објављено 25.05.2021. године у 12:51 часова.
Информације о упису    030 422 375