Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

Како до успешног преговарања у бизнису? Корисно предавањe на ТФ Бор


Шта након студија? Како управљати својом каријером, коју технику преговарања применити према послодавцу али и како да искористите технику као будући купци или продавци код послодавца, о свему овоме било је речи на корисном предавању које је студентима треће и четврте године Техничког факултета у Бору одржао стручњак из привреде Ненад Димов.

На овом предавању, Димов је одржао и предавање о елементарним стварима у развоју каријере, као што су припрема за разговор за посао, припрема ЦВ-а, шта могу да очекују од послодавца и од разговора за посао.
Овај млади стручњак је дипломирани инжењер са Техничког факултета у Бору, а данас ради као директор продаје у ИТ компанији „Логик“, фирми која се бави развојем софтвера за праћење пословања малих и средњих предузећа, са седиштем у Београду, Нишу и Подгорици.
„Предавање је јако важно за студенте који размишљају о развоју своје каријере, јер у данашњем свету морате пратити трендове модерног пословања. Осим тога, менаџерске технике о којима је било речи могу се искористити и у свакодневном животу, јер кроз каријеру пословним партнерима ми продајемо и своје идеје и визије“, објашњава Димов.

Овим предавањем, који је организовао Одсек за Инжењерски менаџмент, настављен је тренд обуке студената мимо наставног плана, а одзив студената показује да је то прави потез.
У оквиру предмета Планирање и контрола трошкова, студенти ће у овом семестру реализовати рачунарске вежбе помоћу софтвера компаније „Логик“.

Објављено 01.03.2023. године у 08:28 часова.
Информације о упису    030 422 375