Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

СТУДЕНТКИЊЕ ТЕХНИЧКОГ ФАКУЛТЕТА У БОРУ ОСВОЈИЛЕ НАГРАДУ ЗА НАЈБОЉИ НАУЧНО-ИСТРАЖИВАЧКИ И СТРУЧНИ РАД СТУДЕНАТА ЗА 2018. ГОДИНУ

У циљу афирмације научно-истраживачког рада студената током студија, Универзитет у Београду сваке године расписује конкурс за најбољи научно-истраживачки и стручни рад студената из сваке групације факултета.

Студенткиње нашег факултета Јелена Ковачевић и Тамара Илић, са студијског програма Инжењерски менаџмент, освојиле су ове године прву награду на конкурсу за најбољи научно-истраживачки рад са групације факултета техничко-технолошких наука Универзитета у Београду. Оне су свој награђени рад под називом „SWOT-AHP/FAHP модел за приоритизацију стратегија развоја интернет предузетништва“, урадиле под менторским вођством професора Ђорђа Николића и Исидоре Милошевић.

У склопу прославе Дана Универзитета у Београду, ректор професорка Иванка Поповић је 13.септембра 2019. године у Свечаној сали Ректората уручила награде победницима овог конкурса.

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Објављено 17.09.2019. године у 07:30 часова.
Информације о упису    030 422 375