Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

Нове ЕРАСМУС мобилности за студенте и наставнике Техничког факултета у Бору

Почетком 2020. године, по расписаном конкурсу за мобилност студената и запослених, у оквиру ЕРАСМУС + програма, Факултет је аплицирао са пројектима мобилности са 7 институција из програмских земаља (програм ЕРАСМУС + КА 103) и са три институција из партнерских земаља (програм ЕРАСМУС + КА 107).

Већина пројектних апликација је прихваћена, са одобреним мобилностима за студенте и запослене, са институцијама :  Politehnica University of Timișoara, Rumunija; Obuda University, Budimpešta, Mađarska; University of Leoben, Austrija;
University of Eastern Finland, Finska; Transilvania University of Brasov, Rumunija; Univerzitet u Tuzli / Rudrasko, geološko građevinski fakultet, Bosna i Hercegovina; Business and Technology University, Tbilisi, Gruzija; National Technical University of Ukraine “Igor Sikorsky Kyiv Polytechnic Institute”, Ukrajina.

Такође, постоје и расположиве мобилности са институцијама: University of Zagreb, Hrvatska i University of Ljubljana, Slovenija, преостале из претходних уговора мобилности.

Пријаву за мобилност је могуће урадити искључиво преко онлине портала Универзитета у Београду – MOBION

Сва неопходна документација за пријаву мобилности, налази се такође на MOBION

и на линку

Пријава за мобилност ће почети од 08. фебруара 2021. у 13 часова. Период трајања пријаве, за сваку од институција је дат у следећем документу Сви заинтересовани студенти и запослени, могу се обратити продекану за НиР и МС, проф. др Ивану Михајловићу (prodekan.nir@tfbor.bg.ac.rs) за помоћ око припреме документације и пријаве за мобилност.

Објављено 05.02.2021. године у 13:02 часова.
Информације о упису    030 422 375