Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

Ново дружење у оквиру програма “Одрживе каријере у Србији – одговорни грађани 21. века” биће посвећено каријерама у области циркуларне економије

Наши гости – панелисти су:
• Марија Дедић, уредница портала Центра за промоцију циркуларне економије. Марија је дипломирала на Факултету политичких наука на студијама новинарства и Мастер студијама Еколошке политике. Еколог и новинар са дугогодишњим искуством рада у штампаним, дигиталним медијима и видео продукцији.
• Милан Веселинов, извршни директор Центра за циркуларну економију, професионално се бави циркуларном економијом са циљем да одговорним фирмама помогне у транзицији ка добром пословању. Завршио је Мастер студије Инудстријске екологије на заједничком програму Холандског Техничког Универзитета Delft , Универзитета Lajden , Шведског Техничког Универзитета Chalmers и Аустријског Универзитета Karl Franzens у Грацу.
Са нашим панелистима разговараћемо о томе шта је и зашто је важна циркуларна економија, како неко током студија или по завршетку факултета може стећи радно искуство у области циркуларне економије, као и која су знања и вештине потребне да би се неко бавио том облашћу, какав су каријерни пут прошли Марија и Милан и шта им је највише помогло да стигну до тачке на којој су сада.
Пријавите се, поставите питања за панелисте. Пријава је доступна овде
Линк ка догађају можете очекивати два часа пре почетка.
Видимо се у среду 11. новембра у 12 сати, до тада обезбедите удобно окружење и добар интернет.
Програм “Одрживе каријере у Србији – одговорни грађани 21. века” Универзитетског центра за развој каријере и саветовање студената је замишљен као онлајн серијал панел дискусија са професионалцима – алумнијима Универзитета у Београду, који су своје каријере развили на пословима који у већој или мањој мери доприносе принципима одрживог развоја. Сусретима са професионалцима који су изградили “одрживе” каријере желимо да студентима и онима који су дипломирали укажемо на значајне информације, неопходне вештине и знања које могу помоћи да изграде пут ка одабраној каријери.

Објављено 10.11.2020. године у 08:23 часова.
Информације о упису    030 422 375