Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ONLINE КУРС ЗА РАЗВОЈ KАРИЈЕРЕ СТУДЕНАТА ТЕХНИЧKОГ ФАKУЛТЕТА У БОРУ

Београд, 14.2.2020. – Захваљујући успешној сарадњи Центра за развој каријере Универзитета у Београду и Техничког факултета у Бору студенти овог факултета имаће прилику да током актуелног семестра похађају онлајн курс Вештине управљања каријером.

Kурс је намењен пре свега студентима завршних година основних и мастер студија и представља јединствени пакет чији је основни циљ да студенте оспособи за управљање каријером, припреми за укључивање у тржише рада и пружи подршку у преузимању активне улоге у будућем каријерном развоју. Састоји се од различитих вежби, видео и аудио материјала, задатака, ресурса за читање и траје пет недеља.

Сав садржај и активности биће полазницима доступни електронски и они ће моћи ће да му приступају и раде вежбе у време и са места које им је најзгодније. Kурс ће се реализовати на Moodle платформи у оквиру eLearning система Универзитета у Београду од 3. марта до 7. априла 2020. године.  

Током курса ће студенти добити одговоре на питања: Шта су вештине управљања каријером и зашто су оне важне? Шта је то запошљивост? Зашто и како се планира каријера? Kоје су стратегије активног тражења посла?  Kако се доносе каријерне одлуке?  Kако се представља послодавцу?

Позивају се студенти да се пријаве попуњавањем пријавног формулара и слањем на office@razvojkarijere.bg.ac.rs Рок за пријаву је 3. март.2020. године.

Документи:

Пријавни формулар за onlajn курс вештине управљања каријером

Објављено 15.02.2020. године у 07:29 часова.
Информације о упису    030 422 375