Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

Online курсеви страних језика у оквиру пројекта „Студенти студентима” у летњем семестру академске 2021/22. године

Пројекат „Студенти студентимаˮ, под покровитељством Студентског парламента Филолошког факултета, представља непрофитан пројекат са идејом комбиновања студентског наставног ангажмана и жеље студената других факултета да уче неки од језика (страних и матерњег српског) изучаваних на Филолошком факултету Универзитета у Београду. Свесни тржишта рада које очекује студенте након дипломирања, као и потребе стицања неког вида праксе и искуства пре запослења, овај пројекат је настао као решење за повећање нивоа професионалне компетенције студената нашег Универзитета. Захваљујући високим квалификацијама колега и колегиница на Филолошком факултету, као и жељом за учењем страних језика студената других факултета, пројекат „Студенти студентимаˮ је креиран као двосмерно задовољење потреба.

Сви заинтересовани студенти могу се јавити до 20. фебруара 2022. године, путем форме на линку https://forms.gle/oE1F6G2giXDDcpNM9 , како би добили све потребне информације везане за online курсеве као и могућу пријаву на исте.

Објављено 17.02.2022. године у 11:19 часова.
Информације о упису    030 422 375