Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

OPEN DAY 2019

Дана 1. октобра 2019. године, на Техничком факултету у Бору, обележен је почетак нове школске године традиционалном манифестацијом Open Day 2019.

Свечаним чином, у присуству многобројних званица и осталих гостију, наставника, радника, пензионера и студената факултета, промовисани су студенти који су у претходној школској години стекли звања на основним и мастер академским студијама.

У школској 2018/2019. години основне академске студије на Техничком факултету у Бору завршило је 76 студената, док је мастер академске студије завршило 27 студента. Оствареним резултатима, могу се похвалити и најбољи студенти студијских програма и то:

  • Бојан Војиновић , на студијском програму Рударско инжењерство
  • Милица Јовкић, на студијском програму Металуршко инжењерство
  • Јована Пешић, на студијском програму Технолошко инжењерство
  • Михајло Гречић, на студијском програму Инжењерски менаџмент

За студента генерације проглашен је Михајло Гречић, са студијског програма Инжењерски менаџмент са оствареном просечном оценом 9,64 током студија.

Милица Јовкић је добитник и награде инжењера металургије Ињца, која се додељује најбољем свршеном студенту металургије у претходној школској години.

Присутне у амфитеатру Техничког факултета у Бору, у име ове високошколске институције, поздравила је декан, проф. др Нада Штрбац. Студентима прве године основних академских студија добродошлицу на студије у оквиру Техничког факултета у Бору Универзитета у Београду пожелео је студент Велиша Грекуловић.

Поделу индекса, према утврђеном распореду извршили су шефови Одсека: Проф. др Радоје Пантовић (рударско инжењерство); Проф. др Весна Грекуловић (металуршко инжењерство), Проф. др Снежана Милић (технолошко инжењерство) и Проф. др Иван Михајловић (инжењерски менаџмент).

Након поделе индекса студентима прве године основних академских студија, уприличен је пригодан коктел добродошлице. У музичком делу програма учествовала је етно група ЂУРЂЕВАК , при Центру за културу града Бора.

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Објављено 07.10.2019. године у 07:53 часова.
Информације о упису    030 422 375