Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

OPEN DAY 2020

Дана 1. октобра 2020. године, на Техничком факултету у Бору, обележен је почетак нове школске године  Реализација наставе, на основним академским студијама, ће се одвијати применом  комбинованог  типа , уз пуно поштовање превентивних мера  у сврху сузбијања вируса Covid-19 и смањивања епидемиолошких ризика.

Организован је  свечани пријем студената прве године основних академских студија. Поделу индекса, према утврђеном распореду извршили су шефови Oдсека: проф. др Радоје Пантовић (рударско инжењерство); проф. др Весна Грекуловић (металуршко инжењерство); проф. др Снежана Милић (технолошко инжењерство) и проф. др Ђорђе Николић (инжењерски менаџмент).

Свечаним чином,  промовисани су и студенти који су у претходној школској години стекли звања на основним и мастер академским студијама.

У школској 2019/2020. години основне академске студије на Техничком факултету у Бору завршило је 47 студената, док је мастер академске студије завршило 26 студента. Докторске дисертације одбранило је укупно 6 кандидата.

 Оствареним резултатима, могу се похвалити и најбољи студенти студијских програма и то:

Горан Милић, на студијском програму Рударско инжењерство;
Милош Вулета  , на студијском програму Металуршко инжењерство;
Немања Милошевић, на студијском програму Технолошко инжењерство и
Тамара Јанковић, на студијском програму Инжењерски менаџмент.

За студента генерације проглашен је Милош Вулета , са студијског програма Металуршко инжењерство са оствареном просечном оценом 9,14 током студија.

Милош Вулета је добитник и награде инжењера металургије Бошка Ињца, која се додељује најбољем свршеном студенту металургије у претходној школској години.

Присутне у амфитеатру Техничког факултета у Бору, у име ове високошколске институције, поздравила је декан проф. др Нада Штрбац.

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Објављено 02.10.2020. године у 10:03 часова.
Информације о упису    030 422 375