Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

МАНИФЕСТАЦИЈА OPEN DAY 2021 ОДРЖАНА ЈЕ НА ТЕНИЧКОМ ФАКУЛТЕТУ У БОРУ 1. ОКТОБРА 2021. ГОДИНЕ

Дана 1. октобра 2021. године , на Техничком факултету у Бору, обележен је почетак нове школске године традиционалном манифестацијом Open Day 2021.

Свечаним чином, , промовисани су студенти који су у претходној школској години стекли звања на основним и мастер академским студијама.

У школској 2020/2021. години основне академске студије на Техничком факултету у Бору завршило је  62 студента, док је мастер академске студије завршио 31 студент. Оствареним резултатима, могу се похвалити и најбољи студенти студијских програма и то:

  • Немања Богдановић , на студијском програму Рударско инжењерство
  • Аврам Ковачевић, на студијском програму Металуршко инжењерство
  • Tамара Стаменковић, на студијском програму Технолошко инжењерство
  • Александра Радић, на студијском програму Инжењерски менаџмент

За студента генерације проглашенa је Александра Радић, са студијског програма Инжењерски менаџмент са оствареном просечном оценом 9,97 током студија.

Аврам Ковачевић је добитник и награде инжењера металургије Ињца, која се додељује најбољем свршеном студенту металургије у претходној школској години.

Присутне у амфитеатру Техничког факултета у Бору, у име ове високошколске институције, поздравила је декан, проф. др Нада Штрбац. Студентима прве године основних академских студија добродошлицу на студије у оквиру Техничког факултета у Бору Универзитета у Београду пожелела  је студент продекан Јана Вучетић .

Поделу индекса, према утврђеном распореду извршили су шефови Одсека: Проф. др Радоје Пантовић (рударско инжењерство); Проф. др Драгослав Гусковић (металуршко инжењерство), Проф. др Снежана Милић (технолошко инжењерство) и Проф. др Ђорђе Николић (инжењерски менаџмент). Након поделе индекса студентима прве године основних академских студија, уприличен је пригодан коктел добродошлице.

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Објављено 04.10.2021. године у 07:56 часова.
Информације о упису    030 422 375